2018. szeptember

21szept(szept 21)12:0023(szept 23)22:00ELMARAD! - SzeptEmber Feszt12:00 - 22:00 (23) Népliget, Népligeti Budapest 1091 Esemény típusa:Családi,Kiállítás / Vásár / Expo,Koncert / Zene / FesztiválBelépő:IngyenesHely jellege:Kültéri EseménycímkékÁllatbarát,Családi,Fesztivál,Gasztronómia,gyermek,gyermekbarát,Ingyenes,Kültéri,Vásár,Zene

SzeptEmber Feszt

Időpont

2018.09.21. (péntek) - 2018.09.23. (vasárnap)

Hely

Népliget

Népligeti Budapest 1091

Esemény részletei

“Kedves Barátaink!

Minden igyekezetünk ellenére sem tudjuk az idei évben megszervezni a SzeptEmber Fesztet. Bár rengeteg munkánk van benne, nem sikerült összeszednünk elegendő számú kiállítót ahhoz, hogy kitermelje a fesztivál költségeit. Nagyon magas a terület bérleti díja, melyre ingyenes, gasztro-kulturális eseményként sem kaptunk kedvezményt, sem állami támogatást. Szeretnénk elnézést kérni kedves vendégeinktől a kellemetlenségért.

Reméljük, hogy hamarosan újra találkozunk!”

2018-ban, néhány év kihagyás után újra indul az ország egyik kedvenc, családi, gasztrokulturális fesztiválja a Népligetben, a SzeptEmber Feszt!

Idén főszerepben a paprika!

Paprika ligettel, pörköltfőző versennyel, díjnyertes borokkal és pálinkákkal, eredeti parasztudvarral, háztáji állatok bemutatójával, állatsimogatóval, szüreti felvonulással és hatalmas mulatsággal készülünk.

A fesztivált az ország minden tájáról érkező utcazenészek, vidámpark és tuning autós találkozó teszik még színesebbé!

Torkos Péntek: A fesztivál első napján 50 százalékos kedvezménnyel fogyaszthatnak kedves vendégeink a kijelölt ételekből és italokból.

A családoknak külön meglepetésekkel, a legkisebbeknek külön játékokkal készülünk. Külön babapelenkázó- és etetőt is elhelyezünk, hogy a legapróbbak és szüleik is jól érezzék magukat nálunk. 🙂

A rendezvény állatbarát, hozd el magaddal kedvenceid is!

Gyertek el és érezzétek magatokat csodásan az ősz legnagyobb és legvidámabb családi eseményén, a Népligetben!