Ez a mi történetünk…

Ez a mi történetünk…2018-04-22T10:41:27+00:00

A Program Fürkész egy feltörekvő közösségi magazin, amelyet 2017 nyarán indítottunk útnak. Online orgánumként első számú irányvonalunk a minőségi programajánlók készítése, majd a hiteles beszámolók közzététele a visszacsatoláshoz. Előzeteseinkben összefoglaló leírásokat, részleteket, hivatalos linkeket, inspiráló képeket találhattok, hogy egy adott eseményről “minden” a rendelkezésetekre álljon a választáshoz.

Országunk egészét fürkészve igyekszünk biztosítani a lehetőséget az új élmények, kalandok megismertetéséhez.

Többen kérdeztétek mit is jelent a Fürkész kifejezés. Erre a kérdésre a szinonimaszótárakat hívtuk segítségül, hogy pontos választ tudjunk adni Nektek. Lássuk csak: keresgél, kajtat, kutat, tallóz, keres, böngészik, pásztáz, vizslat, matat, utánajár, szimatol. Menjünk tovább: analizál, boncolgat, vizsgál, elemez, megvizsgál, szemügyre vesz, tanulmányoz, felülvizsgál, megfigyel, diagnosztizál, górcső alá vesz, figyelemmel kísér.

A programajánlóinkat a Fürkésző, míg a beszámolókat a Beszámolók, a cikkeket pedig a Cikkek menüpontban találjátok. Az almenüben további hasznos pontba szedtük össze a velünk és a használattal kapcsolatos tudnivalókat.

Ne feledd! Program Fürkész …élményekből naprakész!

X