GY.I.K.

GY.I.K.2018-04-16T20:02:41+00:00

Igen, az oldal használata ingyenes és az alap funkciók azok is maradnak. Későbbiekben a plusz szolgáltatások eléréséhez regisztrációra lesz szükség.

A tartalom (kép, szöveg, stb…) felhasználását szigorú szabályok védik. Az események leírásait, egy az egyben emeljük át az esemény szervezőjének hivatalos felületéről. Előfordul, hogy az eredeti szöveg már alapból helytelen nyelvtanilag, amit mi nem javíthatunk. Természetesen amikor módunkban áll, értesítjük a szervezőt róla.

Igen, van rá lehetőség, csatlakozhatsz. Örömmel fogadunk minden megkeresést. A célunk, hogy egy színes, közösségi magazinnal rendelkezzünk.
Minden esetben feltüntetjük a szerző/alkotó nevét, így nem kell félned attól, hogy kihagyunk a jóból és csak az anyagodra van szükségünk.
Természetesen minden anyagnak meg kell felelnie alapelveinknek.

A nyereményjátékok jelenleg a facebook felületünkön zajlanak. A nyertes sorsolását egy független alkalmazással sorsoljuk ki.

Igen, van. Minden megkeresésnek örülünk.

Igen, bizonyos keretek között van rá lehetőség.

Jelenleg a kapcsolat menüpont alatt található űrlapon keresztül lehetséges.
Célszerű megadni a pontos linket és/vagy a kapcsolattartó közvetlen elérhetőségét.

A feltöltés után erőforrás hiányában nem tudjuk napi szinten ellenőrizni az események leírásának változásait. Igyekszünk mindent megtenni ennek érdekében, de mindig a szervező felületein megjelenő információ a legfrissebb.

X